Apple використовує нову технологію, щоб максимально зменшити краї iPhone 16

Apple використовує нову технологію, щоб максимально зменшити краї iPhone 16
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те що до презентації Apple нових iPhone 16 і iPhone 16 Pro ще кілька місяців, ми вже знаємо багато чого з їхніх особливостей. Наприклад, розмір екрана моделей Pro збільшиться до 6,3 і 6,9 дюйма, що супроводжуватиметься використанням нової технології для максимального зменшення країв.

На iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max ми вже бачили зменшення країв екрана порівняно з попереднім поколінням, але всі iPhone 16 підуть на крок далі, оскільки буде використана нова технологія, щоб зменшити їх ще більше, згідно з витоком, який прийшов з Кореї.

Дисплеї iPhone 16s будуть без обідків

Як повідомляє SisaJournal, Apple буде використовувати нову структуру edge-reduction – технологію, що дозволяє мінімізувати обідки в нижній частині екрана. Ця технологія досягається за рахунок обгортання внутрішньої мідної проводки в більш компактний пакет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Apple збирається задіяти технологію безмежного дисплея у всіх чотирьох моделях iPhone 16, які вийдуть у другій половині поточного року. Як стверджується, компанія і раніше намагалася використовувати цю технологію в iPhone, але минулі експерименти були відхилені через надмірне нагрівання.

У той час як на iPhone 16 Pro планується збільшити екран, на базових моделях цього не станеться. Щоправда, вони, як і раніше, матимуть діагоналі 6,1 і 6,7 дюйма, але при цьому відрізнятимуться зменшеними рамками, які з’являться завдяки новій технології. Естетична зміна, яка буде дуже бажаною.

Не будемо забувати і про те, що в iPhone 16 буде змінено розташування фотосистеми: об’єктиви задніх камер розташовуватимуться не по діагоналі, а по вертикалі. Ця зміна дасть змогу записувати просторове відео для Apple Vision Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.