Попрощайтеся з простоєм! Samsung Galaxy A55 5G забезпечує безперебійне оновлення Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення програмного забезпечення довгий час були основним недоліком пристроїв на Android. Google працює над тим, щоб покращити цю ситуацію за допомогою частіших оновлень і таких функцій, як безперебійні оновлення для кращого користувацького досвіду. Однак широке впровадження безшовних оновлень великими виробниками відбувалося повільно. Ситуація нарешті змінюється з появою Samsung Galaxy A55 5G, першого телефону компанії, який підтримує цю функцію.

Якщо ви не знаєте, безшовне оновлення – це технологія, представлена компанією Google в Android 13. Вона дозволяє встановлювати основні оновлення Android у фоновому режимі на окремий системний розділ. Коли вони будуть готові, ви просто перезавантажуєтесь, щоб перейти на оновлений розділ, мінімізуючи час простою.

Зараз ця функція поширюється. Фактично, Samsung Galaxy A55 5G став першим телефоном Samsung, який отримав функцію “Безшовних оновлень”. Завдяки цій функції користувачі A55 5G зможуть завантажувати та встановлювати оновлення у фоновому режимі, а зміни набудуть чинності після перезавантаження телефону. Таким чином, час очікування на завантаження усунуто. На жаль, поки що невідомо, коли й в яких регіонах ця функція буде доступна для пристроїв Galaxy A55 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, Galaxy A55 5G – це лише початок розгортання цієї функції в Samsung. Ми очікуємо побачити її в багатьох майбутніх моделях Samsung, включаючи серію Galaxy S24. Однак, якщо вашому телефону вже кілька років, ця функція може бути недоступною. Якщо ви зацікавлені в її використанні, перевірте, які пристрої Samsung підтримують останню версію Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.