Підтримка Galaxy AI може з’явитися на смартфонах Samsung Galaxy S22

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з головних визначних пам’яток серії Galaxy S24 став Galaxy AI, який з’явився завдяки поєднанню найкращих апаратних і програмних рішень Samsung. Цей набір ШІ-функцій зробив роботу досвідчених користувачів набагато зручнішою, і тепер, схоже, ці функції можуть з’явитися і в серії Galaxy S22.

Для тих, хто не знає, під час дебюту Galaxy AI повідомлялося, що оновлення отримає серія Galaxy S23. Хоча всі користувачі Galaxy S23 вже чекають на оновлення, глава мобільного підрозділу Samsung повідомив, що компанія вивчає можливості, які дадуть їй змогу принести One UI 6.1 разом з усіма функціями штучного інтелекту на пристрої Galaxy S22.

Варто зазначити, що, незважаючи на свої можливості, Galaxy S22 не володіє необхідним апаратним забезпеченням для роботи функцій Galaxy AI. Однак завдяки деякій програмній магії та обробці даних у хмарі, можливо, вдасться змусити ці функції працювати так, як вони повинні працювати на старих пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S22 і Galaxy AI були не єдиними яскравими моментами в цій темі. Також стало відомо про те, що компанія наразі вивчає можливість створення складних і висувних смартфонів, які приєднаються до лінійки складних пристроїв. У цьому є сенс, оскільки у Samsung є всі можливості для цього, включно з одним із найкращих підрозділів з виробництва дисплеїв у галузі. Тож, звісно, південнокорейський технологічний гігант дійсно зможе здійснити задумане.

Що стосується того, що серія Galaxy S22 отримає функції Galaxy AI, то на це знадобиться деякий час. Зазначимо, що поки Samsung розглядає це питання, воно може і не відбутися. Проте, це хороший знак, що компанія не відмовилася від своїх старих пристроїв і активно шукає можливості для їх підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.