OnePlus Nord CE4 з’явився в Geekbench напередодні презентації 1 квітня: які результати він показав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus запускає Nord CE4 1 квітня. Телефон буде оснащений SoC Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3, і якщо вам було цікаво, якої продуктивності очікувати від нього, вам пощастило – прототип Nord CE4 щойно запустив Geekbench 6, і, таким чином, тепер він занесений в онлайн-базу даних бенчмарку.

Він показав одноядерний результат 1 135 балів і багатоядерний результат 3 037 балів. Ми також отримали підтвердження, що телефон працює на базі Snapdragon 7 Gen 3, має 8 ГБ оперативної пам’яті та працює під управлінням Android 14.

У порівнянні з майбутнім Motorola Edge 50 Pro, який також нещодавно пройшов тестування в Geekbench і також використовує Snapdragon 7 Gen 3, OnePlus Nord CE4 показав кращі результати в одноядерному режимі й гірші в багатоядерному, але відмінності незначні, як і слід було очікувати від двох телефонів з однаковим чипсетом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Nord CE4 буде доступний у кольорах Dark Chrome та Celadon Marble. Він матиме лише один об’єм оперативної пам’яті, 8 ГБ, і до 256 ГБ постійної пам’яті (тобто, ймовірно, 128 ГБ і 256 ГБ). Він також матиме найшвидшу зарядку Nord, яка, можливо, відповідатиме 100-ватній дротовій зарядці флагманського OnePlus 12 та “вбивці флагманів” OnePlus 12R.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.