Офіційно анонсовано смартфон Xiaomi Mi 8 в честь 8-річчя компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями в мережі з’явилася інформація про те, що вже 31 травня 2018 року в Китаї пройде велика презентація, в ході якої публіці покажуть новий флагманський смартфон Xiaomi, а разом з ним – спортивний браслет Mi Band 3. Сьогодні, 16 травня 2018 року, дана китайська корпорація анонсувала свою майбутню новинку в особі флагмана Xiaomi Mi 8, про це пише видання Androidpure. За даними джерела, тизер опублікували в соцмережі Weibo. Мобільний пристрій буде приурочено до 8-річчя компанії.

Йдеться про мобільний пристрій під назвою Xiaomi Mi 8 Anniversary Edition, поява якого і очікується в самому кінці травня нинішнього року. Іншими словами, китайська корпорація офіційно підтвердила назву для свого нового телефону топового рівня, якому приписують 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графіку Adreno 630, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також повноцінний сканер особи 3D Face.

За даними від офіційних джерел, новинка стане першим в світі мобільним пристроєм на базі Android, яке зможе похвалитися технологією 3D Face для сканування обличчя так, як це робить iPhone X. Система з кількох датчиків Xiaomi Mi 8 будуватиме 3D-модель особи свого власника, а потім в тривимірному режимі з вимірюванням глибини зчитувати біометричну зовнішність для розблокування екрану і підтвердження платежів через платіжну систему Google Pay.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi 8 по своєму зовнішньому вигляду виявиться ідентичний iPhone X, тому як телефон зможе похвалитися вирізом у верхній частині, а також скляної задньої кришкою з ідентичною фотокамерою. На задній частині мобільного пристрою також знайдеться місце для сканера відбитків пальців, який можна буде використовувати разом з 3D Face для підтвердження своєї особи, в тому числі для розблокування телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.