Топ-5 міфів про iPhone, у які вірить увесь світ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міф 1: iPhone неможливо зламати, адже це – найзахищеніша операційна система

Так, почасти ви матимете рацію, якщо скажете, що iOS дуже добре захищена, але жодна система у світі не є неприступною. Були випадки злому iCloud і вірусних атак на пристрої Apple. Звісно, компанія Apple дбає про захист своїх систем, постійно проводить заходи, на яких найкращі уми намагаються знайти вразливість у системі iOS за великі нагородження. Але головне пам’ятати, що абсолютного захисту не існує.

Міф 2: iPhone завжди дорожчий за аналогічні Android-пристрої

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вартість iPhone входить довгий термін підтримки пристроїв, своя екосистема, класне ПЗ без глюків, фірмові аксесуари. Але зараз є Android-пристрої за доступнішою ціною і з класними параметрами, які ні трохи не поступаються флагманам від Apple.

Міф 3: Додатки можна встановлювати тільки з офіційного AppStore

Так, Apple дійсно обмежує встановлення стороннього софту з неофіційних джерел.

  • По-перше, таким чином вона убезпечує користувачів від неякісного та шкідливого ПЗ
  • По-друге, не позбавляє себе комісії за розміщення у свій офіційний магазин додатків
  • По-третє, намагається контролювати застосунки у своєму магазині

Але на сьогодні існують магазини застосунків, наприклад Scarlet або AltStore, вони легко встановлюються і мають великий асортимент застосунків для iOS.

Не так давно, в компанії взагалі почалися розмови про те, щоб дозволити офіційно завантажувати застосунки із загальнодоступних джерел, минаючи AppStore.

Міф 4: Доведеться повозитися зі складним iTunes

У реальності ж, цим додатком уже майже ніхто не користується.

Адже зараз існують онлайн сервіси музики, кіно, а резервні копії зручно зберігаються в хмарному iCloud. Тому необхідність підключати свій iPhone до ПК і займатися довгим і нудним перенесенням даних просто відпадає.

А на фірмові ноутбуки Mac сьогодні взагалі немає iTunes. Скидати дані в обидва боки можна через Finder, а для музики є рідний додаток “Музика”.

Міф 5: Для iPhone потрібен тільки Macbook

З одного боку, у зв’язці легендарної екосистеми Apple пристрої дійсно працюють круто разом. Відмінно працює синхронізація. Один акаунт iCloud. Наприклад, зробили серію знімків і вони вже в додатку “Фото”, записали голос у “Диктофон” і прослухали з Mac.

Але якщо у Вас ноутбук на системі Windows, то з ним не буде жодних проблем. Безумовно, рідні додатки від Macbook тут підтримуватися не будуть. Але основні завдання вирішити можна, наприклад, ви також зможете передавати аудіо-/відеодані та навіть робити резервну копію смартфона через той самий не безізвестний iTunes.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.