Смартфони

Google Pixel 8a отримає кілька важливих оновлень та значно ширшу доступність

Share
Час читання: 2 хв.

Згідно з новим звітом, майбутній Pixel 8a від Google отримає дисплей з частотою оновлення 120 Гц, Tensor G3 та ширшу доступність по всьому світу.

Android Authority повідомляє, що Google Pixel 8a, який, як очікується, дебютує на Google I/O у травні, отримає кілька помітних оновлень.

Першим і, мабуть, найбільш помітним для користувачів буде оновлення дисплея. Pixel 8a, очевидно, матиме 6,1-дюймовий дисплей FHD+ з частотою оновлення 120 Гц. Це порівняно з 90 Гц у Pixel 7a. Дисплей також, очевидно, буде яскравішим з вищою піковою яскравістю 1 400 ніт при відображенні HDR-контенту.

Що також пов’язано з дисплеєм, це, очевидно, буде перший Pixel від Google з підтримкою виведення зображення на екран під час запуску. Pixel 8 і Pixel 8 Pro нещодавно додали цю функцію в останньому бета-оновленні Android 14.

Іншою великою зміною в апаратному забезпеченні буде Tensor G3, очікуване оновлення. Очевидно, Google піде тим же шляхом, що і Pixel 7a, використовуючи дещо іншу версію Tensor G3, яка, можливо, не буде такою теплоефективною заради скорочення витрат, але буде дуже схожою на ту, що використовується у флагманах Google в інших відношеннях.

Камери не змінилися, очевидно, з тим же 64-мегапіксельним сенсором, що використовується для основної камери, який підтримується надширококутною камерою. Ця та інші деталі, наведені вище, походять від “джерела всередині Google”.

Нарешті, у звіті також згадується, що Pixel 8a буде продаватися в більшій кількості регіонів по всьому світу. На додаток до існуючих 21 країни, Pixel 8a буде продаватися в Чехії, Естонії, Фінляндії, Угорщині, Литві, Латвії, Польщі, Румунії, Словаччині, Словенії та Фінляндії. Ці країни були визначені на основі електронної гарантійної інформації для 8a.

Інформація про Pixel 8a вже просочувалася кілька разів, і Google навіть прямо підтвердила, що він скоро з’явиться. Як уже згадувалося, пристрій, швидше за все, буде представлений приблизно до I/O 2024, яка відбудеться 14 травня.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Apple готує розумний гаджет для дому з homeOS

    Apple готується до запуску нового пристрою для розумного будинку, який може вийти вже 2025 року.…

    30.09.2024

    Ціна на iPhone 15 знизилася після релізу нової моделі

    Після релізу iPhone 16 в Україні знизилася ціна на базовий iPhone 15, що вийшов у…

    30.09.2024

    Razer представляє ігрові навушники Kraken V4 Pro за ціною iPad

    Razer представляє ігрові навушники Kraken V4 Pro за ціною базового iPad. Детальніше Компанія Razer представляє…

    30.09.2024

    Google випустила фінальну бета-версію Android 15. Що нового та коли реліз

    Компанія Google нарешті представила свою фірмову Android 15 Beta 4, що є останньою версією нової…

    30.09.2024

    WhatsApp вводить функцію перевірки посилань для захисту від шкідливого контенту і фейкових новин

    У найближчому майбутньому WhatsApp матиме функцію, що дозволяє оперативно перевіряти посилання, отримані в месенджері. Ця…

    30.09.2024

    На живих фото показали передню частину OnePlus 13

    OnePlus - одна з кількох компаній, які, як очікується, запустять свої флагманські Android-телефони наступного покоління…

    30.09.2024