Google Pixel 8a отримає кілька важливих оновлень та значно ширшу доступність

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Згідно з новим звітом, майбутній Pixel 8a від Google отримає дисплей з частотою оновлення 120 Гц, Tensor G3 та ширшу доступність по всьому світу.

Реклама

Android Authority повідомляє, що Google Pixel 8a, який, як очікується, дебютує на Google I/O у травні, отримає кілька помітних оновлень.

Першим і, мабуть, найбільш помітним для користувачів буде оновлення дисплея. Pixel 8a, очевидно, матиме 6,1-дюймовий дисплей FHD+ з частотою оновлення 120 Гц. Це порівняно з 90 Гц у Pixel 7a. Дисплей також, очевидно, буде яскравішим з вищою піковою яскравістю 1 400 ніт при відображенні HDR-контенту.

Що також пов’язано з дисплеєм, це, очевидно, буде перший Pixel від Google з підтримкою виведення зображення на екран під час запуску. Pixel 8 і Pixel 8 Pro нещодавно додали цю функцію в останньому бета-оновленні Android 14.

Іншою великою зміною в апаратному забезпеченні буде Tensor G3, очікуване оновлення. Очевидно, Google піде тим же шляхом, що і Pixel 7a, використовуючи дещо іншу версію Tensor G3, яка, можливо, не буде такою теплоефективною заради скорочення витрат, але буде дуже схожою на ту, що використовується у флагманах Google в інших відношеннях.

Камери не змінилися, очевидно, з тим же 64-мегапіксельним сенсором, що використовується для основної камери, який підтримується надширококутною камерою. Ця та інші деталі, наведені вище, походять від “джерела всередині Google”.

Нарешті, у звіті також згадується, що Pixel 8a буде продаватися в більшій кількості регіонів по всьому світу. На додаток до існуючих 21 країни, Pixel 8a буде продаватися в Чехії, Естонії, Фінляндії, Угорщині, Литві, Латвії, Польщі, Румунії, Словаччині, Словенії та Фінляндії. Ці країни були визначені на основі електронної гарантійної інформації для 8a.

Інформація про Pixel 8a вже просочувалася кілька разів, і Google навіть прямо підтвердила, що він скоро з’явиться. Як уже згадувалося, пристрій, швидше за все, буде представлений приблизно до I/O 2024, яка відбудеться 14 травня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ