Xiaomi CIVI 4 Pro з новітнім Snapdragon 8s Gen 3 буде презентовано 21 березня: розкрито дизайн і колірні варіанти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi підтвердила, що її майбутній смартфон під назвою CIVI 4 Pro буде представлений 21 березня. Смартфон буде оснащений нещодавно представленою SoC Snapdragon 8s Gen 3, яка є урізаною версією чіпа Snapdragon 8 Gen 3, призначеною для вбивць флагманів 2024 року.

Напередодні запуску були опубліковані офіційні рендери CIVI 4 Pro, що розкривають його колірні варіанти. Згідно з нещодавнім повідомленням Xiaomi у Weibo, CIVI 4 Pro буде доступний у трьох колірних варіантах, а саме: Spring Field Green, Soft Mist Pink та Breeze Blue. Тизерне відео також показує, що телефон буде доступний у чорному кольорі.

З-поміж усіх кольорових варіантів, Spring Field Green буде виділятися в лінійці завдяки блискучій задній панелі, що створює природні весняні кольори та візерунки, подібні до потоку води, завдяки новому процесу “кольорового позолочення”. Spring Field Green також матиме текстуровану спинку, яка, ймовірно, буде виготовлена з веганської шкіри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, тизерне відео показує, що CIVI Pro 4 матиме камеру у формі пігулки у верхньому центрі. Вона також має рівні рамки та плоскі краї. Система камер має брендинг Leica, що зазвичай означає, що камери були налаштовані компанією Leica.

Крім того, CIVI 4 Pro, за чутками, матиме 6,55-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів з частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації дотику 240 Гц. Як згадувалося вище, пристрій буде оснащений процесором Snapdragon 8s Gen 3, пікова тактова частота якого становить 3,0 ГГц. Очікується, що незабаром буде оголошено більше подробиць, тож слідкуйте за новинами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.