Xiaomi Mi 7 отримає просунутий 3D-сканер особи відомо дату презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi офіційно підтвердила, що найближчим часом в Шеньчжені відбудеться презентація новинок компанії. Точна дата проведення конференції невідома, але, за чутками, це трапиться до кінця травня.

За даними китайського джерела, в ході заходу будуть представлені два флагманських пристрої: Xiaomi Mi 7 і Mi 8 (Anniversary Edition). Обидва смартфони отримають просунуту систему 3D-сканування особи, фотографія якої з’явилася в соціальній мережі Weibo.

XiaomiApple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Згідно з наданим прес-Рендером, гаджети отримають систему камер, схожу з TrueDepth в iPhone X. Подробиць про 3D Face – так називається розробка Xiaomi – на даний момент майже немає. Відомо лише те, що технологія розроблялася спільно з декількома компаніями, в число яких входить Qualcomm, Truly Opto-electronics і Himax Technologies. Швидше за все, нові флагмани Xiaomi статут першими Android-смартфонами з підтримкою тривимірного розпізнавання особи.

Очікується, що смартфони отримають 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2.8 ГГц, графіку Adreno 630, модем X20 LTE з підтримкою швидкості до 1.2 Гбіт / с і до 8 ГБ оперативної пам’яті формату LPDDR4X. Сканера відбитків пальців в пристроях не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.