Смартфони

Motorola Edge 50 Pro стане одним із перших телефонів із процесором Snapdragon 8s Gen 3

Share

Qualcomm щойно анонсувала новий Snapdragon 8s Gen 3. Як ми вже писали, нова SoC є на щабель нижче стандартної 8-ї версії 3-го покоління. Вона призначена в основному для доступних телефонів флагманського класу. Після цього анонсу ми також почали бачити, як виробники телефонів анонсують свої нові телефони з цим чіпсетом. Одним з них є Motorola Edge 50 Pro.

Телефон дебютує на індійському ринку 3 квітня. Завдяки офіційній промо-сторінці на Flipkart, індійському онлайн-магазині, ми дізналися про чималу кількість функцій на ранній стадії. Судячи з усього, Motorola Edge 50 Pro дійсно може стати вбивцею флагманів, якщо його ціна буде правильною.

ДЕЯКІ З ПІДТВЕРДЖЕНИХ СПЕЦИФІКАЦІЙ MOTOROLA EDGE 50 PRO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, перша підтверджена специфікація Edge 50 Pro – це Snapdragon 8s Gen 3. Як обіцяє Qualcomm, SoC може забезпечити майже такий самий рівень продуктивності, як і стандартний Snapdragon 8 Gen 3. Промо-сторінка показала, що телефон поставляється з 1,5K POLED-дисплеєм. Ця панель має частоту оновлення 144 Гц, що має забезпечити плавність зображення.

Більше того, дисплей Motorola Edge 50 Pro має сертифікат Pantone. Це означає, що він може забезпечити насичене зображення. У поєднанні з HDR10+, 100% колірним охопленням DCI-P3 та піковою яскравістю 2000 ніт, панель є справжнім флагманом. Але не тільки дисплей отримав сертифікат Pantone.

Налаштування камери Edge 50 Pro також підтверджено Pantone. Це означає, що знімки будуть відрізнятися кращою точністю передачі кольору, що усуне необхідність робити ретушування після зйомки. Хоча Motorola не поділилася багатою інформацією про камеру смартфона, офіційні зображення показують потрійну камеру на задній панелі.

Однак ми дізналися, що основним сенсором буде 50-Мп шутер з функцією штучного інтелекту. Остання деталь, яку розкрила офіційна сторінка Flipkart, – це варіанти кольорів. Як ви можете бачити на зображенні нижче, Motorola Edge 50 Pro буде доступний у чорному, фіолетовому та білому кольорах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Motorola
  • Останні записи

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024

    Фахівці TechRadar назвали 9 найкращих смартфонів на весну 2024 року

    TechRadar вважає, що Samsung Galaxy S24 Ultra не має конкурентів. Цей смартфон може замінити одразу…

    09.05.2024

    Названий можливий наступник Тіма Кука на посаді глави Apple

    Керівник відділу розробки апаратного забезпечення Джон Тарнас може замінити Тіма Кука на посаді генерального директора…

    09.05.2024

    У пацієнта з чіпом Neuralink виникли перші проблеми

    У березні 2024 року компанія Ілона Маска Neuralink показала свого першого пацієнта з чіпом. Ним…

    09.05.2024