Motorola Edge 50 Pro стане одним із перших телефонів із процесором Snapdragon 8s Gen 3

Motorola Edge 50 Pro стане одним із перших телефонів із процесором Snapdragon 8s Gen 3
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm щойно анонсувала новий Snapdragon 8s Gen 3. Як ми вже писали, нова SoC є на щабель нижче стандартної 8-ї версії 3-го покоління. Вона призначена в основному для доступних телефонів флагманського класу. Після цього анонсу ми також почали бачити, як виробники телефонів анонсують свої нові телефони з цим чіпсетом. Одним з них є Motorola Edge 50 Pro.

Телефон дебютує на індійському ринку 3 квітня. Завдяки офіційній промо-сторінці на Flipkart, індійському онлайн-магазині, ми дізналися про чималу кількість функцій на ранній стадії. Судячи з усього, Motorola Edge 50 Pro дійсно може стати вбивцею флагманів, якщо його ціна буде правильною.

ДЕЯКІ З ПІДТВЕРДЖЕНИХ СПЕЦИФІКАЦІЙ MOTOROLA EDGE 50 PRO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, перша підтверджена специфікація Edge 50 Pro – це Snapdragon 8s Gen 3. Як обіцяє Qualcomm, SoC може забезпечити майже такий самий рівень продуктивності, як і стандартний Snapdragon 8 Gen 3. Промо-сторінка показала, що телефон поставляється з 1,5K POLED-дисплеєм. Ця панель має частоту оновлення 144 Гц, що має забезпечити плавність зображення.

Більше того, дисплей Motorola Edge 50 Pro має сертифікат Pantone. Це означає, що він може забезпечити насичене зображення. У поєднанні з HDR10+, 100% колірним охопленням DCI-P3 та піковою яскравістю 2000 ніт, панель є справжнім флагманом. Але не тільки дисплей отримав сертифікат Pantone.

Налаштування камери Edge 50 Pro також підтверджено Pantone. Це означає, що знімки будуть відрізнятися кращою точністю передачі кольору, що усуне необхідність робити ретушування після зйомки. Хоча Motorola не поділилася багатою інформацією про камеру смартфона, офіційні зображення показують потрійну камеру на задній панелі.

Однак ми дізналися, що основним сенсором буде 50-Мп шутер з функцією штучного інтелекту. Остання деталь, яку розкрила офіційна сторінка Flipkart, – це варіанти кольорів. Як ви можете бачити на зображенні нижче, Motorola Edge 50 Pro буде доступний у чорному, фіолетовому та білому кольорах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.