Які найновіші емодзі для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Емодзі – один з найкращих способів самовираження, і щороку Apple додає нові емодзі до iOS, щоб дати вам більше можливостей реагувати в мережі. Так буде і з iOS 17 у 2024 році.

Абсолютно нові емоди в iOS 17.4

Нові емодзі – одне з численних включень в оновлення iOS 17.4. Хоча Apple випустила 118 нових емодзі разом з iOS 17.4 та iPadOS 17.4 у березні 2024 року, шість емодзі, представлених нижче, – це абсолютно нові емодзі, які більшість людей будуть раді спробувати.

Лайм був популярним запитом на емодзі у всьому світі – настільки, що мексиканський ресторан Lime Fresh Mexican Grill розпочав петицію на сайті change.org з вимогою ввести емодзі лайма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так що якщо ви коли-небудь готували страву, до складу якої входить лайм, але в результаті довелося використовувати для його позначення лимона емодзі, вам буде приємно дізнатися, що в iOS нарешті з’явився емодзі лайма.

Ще один емодзі з категорії “Їжа та напої”, який консорціум Unicode схвалив у 2023 році, – це коричневий грибний емодзі. У той час як червоно-білий емодзі гриба був улюблений фанатами, новий емодзі є більш реалістичним зображенням гриба.

Apple також представила емодзі фенікса, відомої істоти із грецької міфології. Цей емодзі символізує відродження та реінкарнацію.

Якщо ви коли-небудь намагалися символічно зобразити розірваний зв’язок, ви можете опинитися в пошуку відповідного емодзі. На щастя, в iOS 17.4 з’явився емодзі розірваного ланцюга.

У категорії смайликів ви також знайдете два нових емодзи для iOS. Один з них – горизонтально хитаючий головою емодзі, який, безперечно, є ідеальним способом спокійно сказати “ні”!

Хочете сказати друзям, що ви із задоволенням проведете з ними час, не набираючи слів? Тепер ви можете просто відправити їм емодзі, що вертикально хитає головою, і на цьому закінчити!

Після оновлення iPhone до iOS 17.4 або iPad до iPadOS 17.4 у вашому розпорядженні виявляться чотири гендерно-нейтральних сімейних емодзи. Ось доступні комбінації:

  • Дорослий, Дитина
  • Дорослий, дитина, дитина
  • Дорослий, Дорослий, Дитина
  • Дорослий, Дорослий, Дитина, Дитина

Нові варіації емодзі в iOS 17.4

Крім шести абсолютно нових концепцій емодзи і гендерно-нейтральних сімейних емодзи, решта 108 емодзи є невеликими варіаціями існуючих варіантів.

Хоча ви можете знайти ці емодзи і до оновлення до iOS 17.4, ви помітите, що всі вони розташовані ліворуч. Із виходом iOS 17.4 Apple представила такі емоди, звернені праворуч:

  • Людина, що йде
  • Людина на колінах
  • людина, що біжить
  • Людина з білим тростиною
  • Людина в інвалідному візку з ручним приводом
  • Чоловік у моторизованому інвалідному візку

Всі ці емоди доступні в трьох гендерних варіантах і п’яти різних відтінках шкіри. Щоб отримати доступ до нових емодзи, просто оновити свій iPhone або iPad до iOS 17.4 або iPadOS 17.4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.