Honor Magic 6 RSR Porsche Design засвітився на живих фото, що демонструють незвичний острівець камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

18 березня компанія Honor анонсує два нових телефони, а саме Magic 6 Ultimate та Magic 6 RSR Porsche Design для китайського ринку. Нещодавні повідомлення розкрили дизайн варіанту Ultimate. Тепер на Weibo з’явився живий знімок Magic 6 RSR Porsche Design, який демонструє дизайн його задньої панелі.

Реклама

Вищезгаданий пост X, опублікований користувачем Teme, дає перший погляд на дизайн задньої частини Magic 6 RSR Porsche Design. Він має шестикутний модуль камери, що містить три камери та світлодіодний спалах. На правому краю модуля є напис “100X”, що означає цифровий зум.

Magic 6 може похвалитися тонким 8,1-міліметровим профілем, тоді як Magic 6 Pro трохи товстіший – 8,9 мм, щоб вмістити більший акумулятор ємністю 5600 мАг. Хоча на витоках зображень Magic 6 RSR виглядає товстішим, офіційної інформації про його точну товщину поки що немає.

Дизайн передньої панелі Magic 6 RSR залишається загадкою, але, за чутками, він оснащений такою ж чотирикутною OLED-панеллю з вирізом для камери у формі таблетки, як і інші моделі Magic 6. Нещодавно компанія Honor натякала, що в серії Magic 6 буде представлена перша в індустрії двостекова OLED-архітектура, яка обіцяє збільшення терміну служби екрана на 600% та покращення енергоефективності на 40%. Припускають, що 8-дюймова LTPO-панель може досягати пікової яскравості понад 5000 ніт з підтримкою ШІМ-регулювання яскравості 4320 Гц.

На жаль, детальні технічні характеристики Magic 6 RSR ще не розкриті. Очікується, що, як і існуючі телефони Magic 6 та 6 Pro, версія RSR також буде оснащена чипсетом Snapdragon 8 Gen 3.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ