Huawei відкрила обмежену бета-версію нової Harmony OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei запрошує обмежену кількість користувачів взяти участь у програмі закритого бета-тестування останньої версії операційної системи Harmony OS. Ця програма дає можливість випробувати нові функції, покликані покращити користувацький досвід, включаючи простішу навігацію, посилені заходи безпеки та швидший час відгуку.

Є кілька важливих моментів, про які слід пам’ятати:

  • Обмежена кількість місць: Для участі в програмі буде відібрано лише 2 000 тестувальників.
  • Зобов’язання щодо оновлення: Оновлення до бета-версії означає відсутність можливості повернутися до стабільної версії.
  • Тільки для Китаю: Наразі участь у програмі можуть брати лише користувачі з Китаю, які мають пристрої з EMUI (попередня версія операційної системи Huawei).

Користувачі Huawei в Китаї з сумісним пристроєм (телефони серії Mate або P60, складані телефони Mate X3, планшети MatePad Pro або деякі телевізори серій V і SE), можуть взяти участь у програмі через розділ “Оновлення” в додатку “Мій Huawei”. Вікно для подачі заявок закривається 30 березня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Участь у цій бета-програмі надає можливість випробувати найновіші функції Harmony OS і допомогти Huawei виявити будь-які потенційні проблеми перед більш широким розгортанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.