Смартфони

Новий рендер iPhone 16 – тонший острівець камери і дві нові кнопки

Share
Час читання: 2 хв.

Хоча стандартні моделі iPhone 16 можуть мати той самий розмір екрану, що й моделі поточного покоління, вони можуть бути порівняно більшим оновленням, ніж Pro, з точки зору дизайну. Це тому, що, за чутками, вони матимуть зменшений острівець камери, а також дві нові кнопки. CAD-рендеринг, розміщений на X, показує нам, як може виглядати iPhone 16.

Як і iPhone 16 Pro, iPhone 16, як очікується, матиме той самий загальний дизайн, що і його попередник. Крім того, телефон, як і раніше, матиме 6,1-дюймовий екран, замість того, щоб бути оснащеним більшими дисплеями, як його Pro-побратими. Проте, очевидно, Apple все ще планує щонайменше три зміни в дизайні.

Витік Маджин Бу поділився з нами CAD-ескізами iPhone 16. Зображення, схоже, підтверджує, що телефон матиме схожий на iPhone X камерний блок з вертикально вирівняними основною та надширококутною камерами. Спалах розміщений ззовні.

Це налаштування, ймовірно, дозволить iPhone 16 знімати просторові відео, які можна буде відтворювати на гарнітурі Vision Pro. Наразі ця функція обмежена в iPhone 15 Pro.

Перемикач дзвінка/беззвучного режиму над кнопками гучності, очевидно, був замінений на кнопку “Дія”, яка дебютувала в iPhone 15 Pro минулого року. Користувачі можуть призначити цій кнопці будь-яку дію, яку вони часто виконують, наприклад, увімкнення ліхтарика.

З іншого боку, під кнопкою живлення, можна побачити кнопку Capture, про яку ходять чутки. Очікується, що ця нова кнопка полегшить фотографування в альбомній орієнтації. Кнопка, як повідомляється, буде чутливою до натискання, і на додаток до зйомки фотографій і відео, вона також дозволить вам робити такі речі, як налаштування фокусу, збільшення і зменшення зображення.

iPhone 16 і 16 Plus нібито працюватимуть на неанонсованому чіпі A18, який буде побудований за 3-нм техпроцесом TSMC і може запропонувати більше оперативної пам’яті, ніж поточні моделі. Чи буде це достатньо добре, щоб потрапити до списку найкращих телефонів 2024 року, ще належить з’ясувати.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    З 1 жовтня “Нова пошта” підвищила тарифи на доставку

    З 1 жовтня «Нова пошта» запровадила нові тарифи на доставку документів, посилок та вантажів, одночасно…

    01.10.2024

    Telegram перестав працювати в Україні: подробиці збою

    Користувачі Telegram по всьому світу, включно з Україною, ввечері 1 жовтня зіткнулися з масовим збоєм…

    01.10.2024

    Функції Galaxy AI від Samsung стануть платними з 2025 року

    Samsung має намір запровадити платну передплату на деякі функції своєї ШІ-системи Galaxy AI з 2025…

    01.10.2024

    Android почав блокувати програми, завантажені зі сторонніх ресурсів

    На початку вересня стало відомо про новий спосіб Google боротьби з піратством. Розробникам надали інструментарій,…

    01.10.2024

    Телефон для літніх людей повинен мати інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

    Вибір смартфона для людини похилого віку — завдання, що вимагає особливої ​​уваги. Наш експерт Митник…

    01.10.2024

    Apple переглядає дизайн Vision Pro після появи нових конкурентів

    Apple, за даними Bloomberg, переглядає свою стратегію у сфері просторових обчислень після виходу нових VR/AR-окулярів…

    01.10.2024