Новий рендер iPhone 16 – тонший острівець камери і дві нові кнопки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Хоча стандартні моделі iPhone 16 можуть мати той самий розмір екрану, що й моделі поточного покоління, вони можуть бути порівняно більшим оновленням, ніж Pro, з точки зору дизайну. Це тому, що, за чутками, вони матимуть зменшений острівець камери, а також дві нові кнопки. CAD-рендеринг, розміщений на X, показує нам, як може виглядати iPhone 16.

Реклама

Як і iPhone 16 Pro, iPhone 16, як очікується, матиме той самий загальний дизайн, що і його попередник. Крім того, телефон, як і раніше, матиме 6,1-дюймовий екран, замість того, щоб бути оснащеним більшими дисплеями, як його Pro-побратими. Проте, очевидно, Apple все ще планує щонайменше три зміни в дизайні.

Витік Маджин Бу поділився з нами CAD-ескізами iPhone 16. Зображення, схоже, підтверджує, що телефон матиме схожий на iPhone X камерний блок з вертикально вирівняними основною та надширококутною камерами. Спалах розміщений ззовні.

Це налаштування, ймовірно, дозволить iPhone 16 знімати просторові відео, які можна буде відтворювати на гарнітурі Vision Pro. Наразі ця функція обмежена в iPhone 15 Pro.

Перемикач дзвінка/беззвучного режиму над кнопками гучності, очевидно, був замінений на кнопку “Дія”, яка дебютувала в iPhone 15 Pro минулого року. Користувачі можуть призначити цій кнопці будь-яку дію, яку вони часто виконують, наприклад, увімкнення ліхтарика.

З іншого боку, під кнопкою живлення, можна побачити кнопку Capture, про яку ходять чутки. Очікується, що ця нова кнопка полегшить фотографування в альбомній орієнтації. Кнопка, як повідомляється, буде чутливою до натискання, і на додаток до зйомки фотографій і відео, вона також дозволить вам робити такі речі, як налаштування фокусу, збільшення і зменшення зображення.

iPhone 16 і 16 Plus нібито працюватимуть на неанонсованому чіпі A18, який буде побудований за 3-нм техпроцесом TSMC і може запропонувати більше оперативної пам’яті, ніж поточні моделі. Чи буде це достатньо добре, щоб потрапити до списку найкращих телефонів 2024 року, ще належить з’ясувати.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ