Смартфони

Apple випустить 5 моделей iPhone 16 у 2024 році

Share
Час читання: 2 хв.

Ходять чутки, що майбутня серія iPhone 16 від Apple, яка, як очікується, надійде на світовий ринок до вересня цього року, міститиме п’ять моделей на момент запуску.

Apple випустить 5 моделей iPhone 16-ї серії у 2024 році

Для тих, хто не в курсі, Apple зазвичай щорічно випускає нову лінійку iPhone, яка включає в себе чотири варіанти – standard, Plus, Pro і Pro Max. Однак, якщо вірити чуткам, цей рік обіцяє бути іншим.

Інформатор Маджін Бу (@MajinBuOfficial) припустив у X (раніше Twitter), що Apple випустить п’ять окремих моделей у межах майбутньої серії iPhone 16 у 2024 році, включно з двома новими моделями iPhone 16 SE, розширюючи свій асортимент, щоб задовольнити різні сегменти ринку і збільшити обсяги продажів.

П’ять окремих моделей охоплюватимуть iPhone 16 SE, iPhone 16 Plus SE, iPhone 16, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max, що передбачає інтеграцію лінійки продуктів iPhone SE у ширшу лінійку iPhone 16.

Інформатор також поділився деякими міркуваннями про майбутні у 2024 році iPhone. Наприклад, лінійки iPhone 16 SE і 16 Plus SE, які можуть позиціонуватися в нижній частині ринку, за чутками, міститимуть єдину тильну камеру у формі таблетки зі зміщеним спалахом, динамічний острівець, дисплей із частотою 60 Гц і акумулятор меншого розміру.

З іншого боку, iPhone 16 початкового рівня або стандартні моделі будуть оснащені дисплеєм з частотою 120 Гц, подвійною камерою заднього виду і збільшеним часом автономної роботи. Нарешті, преміальні моделі iPhone 16 Pro і Pro Max будуть оснащені частотою оновлення 120 Гц і потрійною камерою заднього виду, що демонструє вертикальне розташування камери з виступами у формі таблеток.

Крім цього, the tipster також поділився потенційними цінами на iPhone 16-ї серії в якості коментаря до X. Очікується, що iPhone 16 SE буде коштувати 699 доларів за варіант на 128 ГБ, в той час як iPhone 6 SE Plus може коштувати 799 доларів за варіант на 256 ГБ. Крім того, звичайний iPhone 16 з 256 ГБ пам’яті може коштувати 699 доларів, тоді як 256-гігабайтні версії iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max, за чутками, коштуватимуть 999 і 1099 доларів відповідно.

Важливо зазначити, що вся наведена вище інформація не є офіційною, і до неї слід поставитися з усією серйозністю. Оскільки Apple, найімовірніше, анонсує iPhone 2024 року випуску у вересні цього року, ми можемо очікувати на появу більш конкретної інформації. Слідкуйте за оновленнями!

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Названо 16 виробників смартфонів за часом оновлення ОС

    Найдовше випускають свіже програмне забезпечення Samsung і Google, а найкоротша підтримка у ASUS і HMD.…

    02.10.2024

    Собівартість iPhone 16 Pro Max становить менше $500 за ціною $1200

    Агентство з дослідження ринку TD Cowen підрахувало вартість комплектуючих для iPhone 16 Pro Max, яка…

    02.10.2024

    NIST пропонує змінити вимоги до паролів

    Національний інститут стандартів і технологій США (The National Institute of Standards and Technology, NIST), федеральна…

    02.10.2024

    Apple може поєднати в iPhone 17 Pro клавіші гучності та дії в одній кнопці

    Інформатор Majin Bu повідомляє, що йому стало відомо про зміни в моделі iPhone 17 Pro.…

    02.10.2024

    Штучний інтелект навчився діагностувати депресію через знімки очей

    Вчені з університету Стівенса (США) розробляють системи на основі штучного інтелекту (ШІ), які здатні виявляти…

    02.10.2024

    ChatGPT навчився прикидатися шахраєм

    Штучний інтелект (ШІ) відкриває перед нами воістину безмежні можливості. Однак не всі люди використовують цей…

    02.10.2024