Apple випустить 5 моделей iPhone 16 у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ходять чутки, що майбутня серія iPhone 16 від Apple, яка, як очікується, надійде на світовий ринок до вересня цього року, міститиме п’ять моделей на момент запуску.

Реклама

Apple випустить 5 моделей iPhone 16-ї серії у 2024 році

Для тих, хто не в курсі, Apple зазвичай щорічно випускає нову лінійку iPhone, яка включає в себе чотири варіанти – standard, Plus, Pro і Pro Max. Однак, якщо вірити чуткам, цей рік обіцяє бути іншим.

Інформатор Маджін Бу (@MajinBuOfficial) припустив у X (раніше Twitter), що Apple випустить п’ять окремих моделей у межах майбутньої серії iPhone 16 у 2024 році, включно з двома новими моделями iPhone 16 SE, розширюючи свій асортимент, щоб задовольнити різні сегменти ринку і збільшити обсяги продажів.

П’ять окремих моделей охоплюватимуть iPhone 16 SE, iPhone 16 Plus SE, iPhone 16, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max, що передбачає інтеграцію лінійки продуктів iPhone SE у ширшу лінійку iPhone 16.

Інформатор також поділився деякими міркуваннями про майбутні у 2024 році iPhone. Наприклад, лінійки iPhone 16 SE і 16 Plus SE, які можуть позиціонуватися в нижній частині ринку, за чутками, міститимуть єдину тильну камеру у формі таблетки зі зміщеним спалахом, динамічний острівець, дисплей із частотою 60 Гц і акумулятор меншого розміру.

З іншого боку, iPhone 16 початкового рівня або стандартні моделі будуть оснащені дисплеєм з частотою 120 Гц, подвійною камерою заднього виду і збільшеним часом автономної роботи. Нарешті, преміальні моделі iPhone 16 Pro і Pro Max будуть оснащені частотою оновлення 120 Гц і потрійною камерою заднього виду, що демонструє вертикальне розташування камери з виступами у формі таблеток.

Крім цього, the tipster також поділився потенційними цінами на iPhone 16-ї серії в якості коментаря до X. Очікується, що iPhone 16 SE буде коштувати 699 доларів за варіант на 128 ГБ, в той час як iPhone 6 SE Plus може коштувати 799 доларів за варіант на 256 ГБ. Крім того, звичайний iPhone 16 з 256 ГБ пам’яті може коштувати 699 доларів, тоді як 256-гігабайтні версії iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max, за чутками, коштуватимуть 999 і 1099 доларів відповідно.

Важливо зазначити, що вся наведена вище інформація не є офіційною, і до неї слід поставитися з усією серйозністю. Оскільки Apple, найімовірніше, анонсує iPhone 2024 року випуску у вересні цього року, ми можемо очікувати на появу більш конкретної інформації. Слідкуйте за оновленнями!

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ