Смартфони Xiaomi 15 будуть дорожчими за серію Xiaomi 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ранні подробиці про смартфони серії Xiaomi 15 проникли в мережу деякий час тому, натякаючи на плани Xiaomi оснастити телефон новими камерами та безліччю інших оновлених параметрів. Однак, згідно з новим витоком, ці оновлення цілком можуть коштувати покупцям додаткових грошей.

Як повідомляє інсайдер Digital Chat Station, серія Xiaomi 15 з високою ймовірністю виявиться дорожчою, ніж пристрої, які вони замінюють. Швидше за все, оригінальний Xiaomi 15 та Xiaomi 15 Pro будуть продаватися за вищою ціною, ніж існуючі зараз Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro відповідно.

Серія Xiaomi 15 навряд чи дебютує в Китаї раніше жовтня чи листопада, тому поки що рано сприймати витоки, пов’язані з цінами, як остаточні. Тим не менш, підвищення цін на серію Xiaomi 15 на світовому ринку, швидше за все, буде вкрай негативно зустрінено шанувальниками продукції компанії, оскільки серія Xiaomi 14 вже коштує дорожче, ніж лінійка Samsung Galaxy S24. Наприклад, звичайний Xiaomi 14 із 256 ГБ пам’яті коштує в Європі 999 євро, а Galaxy S24 з аналогічною комплектацією – 959 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.