Користуватися iOS 18 буде приємно, як ніколи раніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple готує кілька великих нововведень iOS 18 у сфері спеціальних можливостей. Про це пише MacRumors.

Раніше ми вже розповідали про те, що iOS 18 стане “наймережевішою” операційною системою в історії Apple, оскільки компанія готує перероблену Siri і низку інших нововведень. Тепер стало відомо про зміни в розділі універсального доступу майбутньої iOS.

Згідно з джерелом, змін буде три:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Голосові ярлики. Користувач зможе прив’язати певну фразу до активації потрібної функції. Після налаштування достатньо вимовити задане словосполучення і смартфон відразу його розпізнає.
  • “Категорії” в озвученні. Існуюча функція Live Speech буде розширена новим розділом “Категорії”. Користувач зможе присвоїти назви категоріям фраз та призначити одну з 20 значків для полегшення пошуку.
  • Налаштування розміру шрифту. Їх підтримуватимуть набагато більше програм, ніж зараз. А ще збільшити розмір написів можна буде в деяких розділах системи, які зараз недоступні для цього.

Деякі з цих нововведень з’являться також і в macOS 15 з кодовою назвою Glow.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.