Представлено Nothing Phone (2a) – найдешевший смартфон в історії бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nothing презентувала новий пристрій – Nothing Phone (2a). Це найдоступніший смартфон в історії молодого бренду.

З Nothing Phone (2a) компанія вирішила поекспериментувати з дизайном. Якщо Phone (1) і Phone (2) оснащуються вертикальним блоком камер, то в новій моделі об’єктиви розташовані горизонтально. При цьому кількість світлодіодів скоротили до трьох. Напівпрозора задня кришка залишилася на місці.

В іншому застосовується цілком звичайний для 2024 року дизайн: плоскі грані, плоский 6,7-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю FHD+, частотою 120 Гц і піковою яскравістю 1300 ніт, одинарний виріз для селфі-камери. Вона використовує сенсор на 32 Мп. У тильних камерах встановлені 50- Мп датчики Samsung: основний ISOCELL S5KG9 з OIS і надширик ISOCELL JN1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чип Dimensity 7200 Pro використовується для обчислень. Це перший раз, коли компанія обрала рішення MediaTek. У двох попередніх смартфонах встановлені процесори Qualcomm.

Акумулятор на 5000 мАг. Дротова зарядка потужністю 45 Вт. Корпус із захистом IP54. У телефона є підтримка Wi-Fi 2,4/5 ГГц і модуль NFC. Nothing OS 2.5 на базі Android 14 встановлена з коробки. Система може згенерувати шпалери за запитом користувача. Зв’язок: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC.

У продаж смартфон надійде за ціною від 329 євро за версію з 8 ГБ ОЗП і 128 ГБ ПЗП. Модель з 12 ГБ оперативки і накопичувачем на 256 ГБ оцінили в 379 євро.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.