Повідомляють перші подробиці про Xiaomi 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після випуску смартфонів серії Xiaomi 14 на глобальний ринок минулого тижня, Xiaomi, схоже, вже працює над наступним поколінням своїх основних флагманських телефонів, а новий витік розкриває деякі ранні подробиці про Xiaomi 15 Pro.

За даними інсайдера Digital Chat Station, компанія працює над ультразвуковим сканером відбитків пальців для всієї серії Xiaomi 15. Раніше ходили чутки, що Xiaomi 14 Ultra стане першим пристроєм Xiaomi, що пропонує ультразвуковий датчик, але цього не сталося, і в кінцевому підсумку Xiaomi 14 Ultra був випущений з датчиком оптичного типу. Імовірно, це зміниться із серією Xiaomi 15, оскільки інсайдер вказує на нове обладнання як для звичайного Xiaomi 15, так і для середньої моделі Xiaomi 15 Pro.

Як повідомляється, Xiaomi збирається оснастити Xiaomi 15 Pro 1-дюймовим датчиком основної камери. Компанія відмовилася від 1-дюймового сенсора на Xiaomi 13 Pro на користь 1/1,31-дюймового LYT900 для Xiaomi 14 Pro, але нові витоки стверджують, що Xiaomi 15 Pro буде оснащено саме 1-дюймовим 50-мегапіксельним датчиком OV50K в якості основного. Повідомляється, що компанію цьому датчику складе 1/2,76-дюймовий 50-мегапіксельний датчик JN1 в якості надширококутної камери і 1/2-дюймовий датчик OV64B для телеоб’єктива з перископом. Крім того, співпраця Xiaomi з Leica, очевидно, продовжиться і в серії Xiaomi 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що серія Xiaomi 15 надійде в масове виробництво у вересні, а через місяць дебютує в Китаї з новим процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.