Samsung планує до кінця березня представити нові смартфони Galaxy A35 5G і Galaxy A55 5G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як стало відомо, компанія Samsung планує до кінця березня представити дві нові моделі смартфонів середнього цінового сегмента – Galaxy A35 5G і Galaxy A55 5G. За інформацією інсайдерського джерела YTECHB, бюджетний Galaxy A35 5G отримає 6,6-дюймовий Super AMOLED дисплей з вирізом під фронтальну камеру і частотою оновлення 120 Гц.

Реклама

Роздільна здатність екрана складе 1080 x 2340 пікселів. Серцем новинки стане процесор Exynos 1380, що працює в парі з 6 або 8 Гб оперативної і 128 або 256 Гб вбудованої пам’яті. Смартфон працюватиме під управлінням фірмової оболонки One UI 6.1 на базі новітньої ОС Android 14. На задній панелі розміститься потрійний фотомодуль у складі основної 50-мегапіксельної камери, 8-мегапіксельного ультраширококутного і 5-мегапіксельного макрооб’єктива.

Фронтальна камера складе 13 Мп. Ємність акумулятора новинки сягне 5000 мАг, підтримується швидка зарядка. Розміри корпусу – 161,7 x 78 x 8,2 мм при вазі 209 г. Galaxy A35 5G надійде в продаж у чотирьох колірних виконаннях: Awesome Lilac, Awesome Navy, Awesome Ice Blue і Awesome Lemon. Орієнтовні дати початку продажів і вартість поки не називаються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: