Нова сертифікація Vivo X Fold 3 розкриває потужність зарядки та технічні специфікації складного телефона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Минулого місяця китайський орган 3C схвалив Vivo X Fold 3 Pro з модельним номером V2337A. Тепер Vivo X Fold 3, який ідентифікується за номером моделі V2303A, отримав схвалення від китайської сертифікаційної платформи. Ходять чутки, що серія X Fold 3 дебютує пізніше цього місяця на внутрішньому ринку.

Реклама

Сертифікати 3C Vivo X Fold 3 показують, що він може поставлятися з блоком живлення V8073L0E0-CN. У списку вказано, що пристрій може підтримувати зарядку потужністю до 80 Вт.

Нагадаємо, що Vivo X Fold 3 Pro був помічений із зарядним пристроєм потужністю 120 Вт під час сертифікації 3C. Припускають, що Pro буде підтримувати бездротову зарядку потужністю 50 Вт, тоді як стандартна модель не матиме такої підтримки. Ймовірно, X Fold 3 матиме акумулятор ємністю 5600 мАг, тоді як Pro-версія може мати акумулятор ємністю 5700 мАг. Крім того, з’явилася інформація, що чипсети Snapdragon 8 Gen 2 і Snapdragon 8 Gen 3 будуть працювати на обох складних телефонах відповідно.

Розміри дисплеїв Vivo X Fold 3 та X Fold 3 Pro поки що невідомі. Однак очікується, що внутрішні екрани обох телефонів підтримуватимуть роздільну здатність 2480 x 2200 пікселів, тоді як зовнішні дисплеї, ймовірно, запропонують 1080 x 2520 пікселів. Очікується, що версія Pro буде оснащена ультразвуковими підекранними сканерами відбитків пальців на обох дисплеях. Невідомо, чи матиме X Fold 3, який є доступною пропозицією, сканер відбитків пальців на бічній панелі, чи буде оснащений ультразвуковим підекранним сканером відбитків пальців.

Очікується, що задня камера обох телефонів буде оснащена 50-мегапіксельною основною камерою OmniVision OV50H з підтримкою OIS і 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом. У той час як X Fold 3 буде оснащений 50-мегапіксельною телефотокамерою з підтримкою 40-кратного зуму в якості третьої камери, X Fold 3 Pro, швидше за все, буде оснащений 64-мегапіксельним перископним телефотооб’єктивом OmniVision OV64B.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: