Смартфони

Представлено найдешевший смартфон зі складним екраном

Share

Доступні складні смартфони очевидно стають трендом – слідом за nubia бренд BlackView привіз на виставку MWC 2024 складний смартфон Hero 10. Його збираються продавати за 399 євро, і це буде найдешевша модель на ринку в такому форм-факторі, пише Gizmochina .

399 євро – це майже вчетверо дешевше від багатьох складних апаратів інших брендів, але пропонує новинка ті самі «фішки». У розкритому вигляді BlackView Hero 10 має 6,9-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. Існує також зовнішній екран, 1,19-дюймовий, на 60 Гц.

При цьому не можна сказати, що користувачам доведеться йти через низьку ціну на якісь суттєві компроміси. Він оснащений середньобюджетним чіпсетом MediaTek Helio G99 у зв’язці з 12 ГБ оперативної пам’яті. Основна камера отримала сенсор на 108 Мп, а селфі – 32 Мп. Мабуть, головний мінус девайсу – батарея всього на 2630 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також свій доступний складаний смартфон показав бренд Energizer. Модель Ultimate U660S отримала схожі характеристики із BlackView Hero 10, але її оцінили у 499 євро. Обидві новинки надійдуть у продаж до кінця року.

Аналітики кажуть, що користувачі втрачають інтерес до складних смартфонів. І одним із головних недоліків, який заважає розвитку їхньої популярності, називають завищену ціну. Наприклад, доладний смартфон Google коштує 1799 доларів у початковій конфігурації. У той же час звичайний (не доладний), але набагато краще оснащений Pixel 8 Pro коштує майже вдвічі дешевше.

Паралельно Samsung, Motorola та інші виробники зацікавлені у випуску гнучких смартфонів у нових форм-факторах. У тому числі ті, які можна буде використовувати як смартфон та годинник одночасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Власники iPhone 15 на iOS 18 отримують рекомендації обмежити зарядку до 80-95%

    Користувачі смартфонів iPhone 15 отримуватимуть повідомлення після встановлення iOS 18, в яких операційна система рекомендуватиме…

    13.06.2024

    Представлено Honor Magic V Flip: перша складна модель від Honor

    У Китаї відбувся анонс смартфона Honor Magic V Flip, що став першим у лінійці Honor…

    13.06.2024

    Знаменитий інсайдер розкрив основні характеристики смартфона Xiaomi 15

    Авторитетний інсайдер Digital Chat Station розповів про характеристики очікуваного флагмана Xiaomi 15. Раніше повідомлялося, що…

    13.06.2024

    OPPO розпочала виробництво надміцних смартфонів

    Китайська компанія OPPO презентувала новий смартфон OPPO F27 Pro+, який є першим пристроєм бренду, захищеним…

    13.06.2024

    Microsoft примусово оновлює Windows 10 і рекомендує самостійно переходити на Windows 11

    Фахівці Microsoft продовжують вдосконалювати операційні системи Windows 11 і Windows 10, і одночасно оголошують про…

    13.06.2024

    YouTube розробляє нові методи протидії блокувальникам реклами

    Відеосервіс YouTube продовжує активно боротися з використанням блокувальників реклами, аргументуючи це тим, що користувачі, які…

    13.06.2024