Представлено найдешевший складаний телефон з Android: які характеристики він пропонує

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Кілька днів тому було представлено складний смартфон за ціною всього €499. Цей пристрій під назвою Energizer Ultimate U660S від Avenir Telcom показали на виставці MWC 2024.

Реклама

Це був не єдиний доступний телефон на виставці. BlackView, бренд, відомий своїми міцними смартфонами, також представив свій бюджетний складаний телефон. У Gizmochina з’явилася можливість коротко випробувати його.

BlackView Hero 10 – так називається перший складаний смартфон бренду. Як і інші бюджетні складні смартфони, цей також є розкладним вертикальним телефоном.

Його вирізняє ціна в 399 євро. Це робить його навіть дешевшим, ніж вищезгаданий складаний смартфон Energizer. Але про дату його випуску поки що нічого не відомо.

Технічні характеристики цих двох пристроїв відрізняються, проте вони мають одну спільну рису. Обидва вони працюють на чипсеті MediaTek Helio G99, що робить їх телефонами, які підтримують тільки 4G.

Hero 10 оснащений 6,9-дюймовим дисплеєм з центральним отвором. Панель має роздільну здатність FHD+ (2790 x 1188 пікселів) і частоту оновлення 120 Гц. Вона також оснащена круглим екраном з частотою оновлення 60 Гц.

Телефон оснащений 108-мегапіксельною основною камерою в парі з невизначеним додатковим датчиком. На передній панелі він має 32-мегапіксельну камеру.

Він поставляється в єдиній конфігурації пам’яті 12 ГБ + 256 ГБ в декількох кольорах з веганською шкіряною обробкою. Що стосується програмного забезпечення, він завантажує застарілий Android 13 з шаром DokeOS 3.1.

І останнє, але не менш важливе: пристрій працює від крихітного акумулятора ємністю 2630 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: