Microsoft придумала смартфон з трьома складними дисплеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На зорі ери смартфонів виробники намагалися обійти один одного, оснащуючи свої пристрої розширеним об’ємом пам’яті і більш якісними камерами.

 

Зараз користувача цим не здивуєш, тому компаніям доводиться викручуватися і придумувати нові тренди. Особливо, якщо бізнес з виробництва смартфонів вже не один раз терпів крах, а повернутися на ринок хочеться.

Компанія Microsoft не має вперше намагається заявити про себе, як про виробника мобільних телефонів, але поки не дуже успішно. На цей раз творець Windows вирішив епатувати публіку смартфоном з трьома екранами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно із заявкою, схваленої Американським Бюро з реєстрації патентів і торгових марок, пристрій Microsoft буде складним, отримає два великі екрани і третій – розташований на межі між основними частинами. Очікується, що додатковий вузький дисплей буде служити сполучною ланкою між двома екранами.

При цьому інформація на додатковому третьому дисплеї буде відрізнятися, в залежності від орієнтації пристрою і взаємного розташування великих екранів.

Поки такий смартфон знаходиться тільки на стадії патентної заявки, і його поява залишається під великим питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.