Google Pixel 8 визнано “Найкращим смартфоном 2023 року” на виставці MWC 2024

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Серія Pixel 8 принесла деякі значні покращення у флагманську серію Google, а також принесла нагороди, оскільки цей дует отримав звання “Телефон року 2023” на виставці MWC 2024.

Реклама

Щороку на Всесвітньому мобільному конгресі (MWC) GSMA проводить церемонію нагородження “Global Mobile Awards”. На заході вручається низка нагород для мобільної індустрії, таких як “Найкращий прорив у мобільних технологіях”, “Найкраща інфраструктура мобільної мережі” тощо. У категорії “Пристрій” одна з найбільших нагород присуджується за “Найкращий смартфон”.

GSMA пояснює причину присудження цієї нагороди так:

“Нагорода ‘Найкращий смартфон‘ поєднує в собі видатну продуктивність, інновації та лідерство, які визначаються шляхом оцінки смартфонів на ринку в період з січня 2023 року по грудень 2023 року провідними світовими незалежними аналітиками, журналістами та впливовими особами.”

Цього року серед кандидатів були iPhone 15 Pro, OnePlus Open, Samsung Galaxy S23 та Samsung Galaxy Z Flip 5, а також серія Google Pixel 8.

І, як було оголошено на заході, серія Google Pixel 8 отримала корону і в підсумку була названа “Найкращим смартфоном” 2023 року за версією GSMA. Рік Остерло написав про перемогу в Twitter/X.

Примітно, що iPhone 14 Pro від Apple отримав цей титул у 2023 році, а iPhone 13 Pro Max переміг роком раніше. У 2021 році переміг Galaxy S21 Ultra, але це перший раз, коли перемогу здобув Google. Pixel 6 Pro був у шорт-листі у 2021 році, а функція нічного бачення Pixel 3 отримала нагороду GSMA за “Проривну інновацію в галузі пристроїв” у 2019 році.

Як повідомляється, цього року, після виходу Pixel 8, компанія Google досягла нового рубежу, відвантаживши 10 мільйонів пристроїв у 2023 році.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: