Intel представила оптимізацію бібліотеки машинного навчання PyTorch

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Intel представила оптимізацію бібліотеки машинного навчання PyTorch для використання на своїх графічних процесорах Arc “Alchemist”. Нове розширення Intel Extension for PyTorch (IPEX) розроблено спеціально для обладнання Intel і може значно поліпшити продуктивність.

Реклама

У блозі Intel також описано, як запустити модель Llama 2 на відеокарті Arc “Alchemist” A770. Рекомендується використовувати 16-гігабайтну версію A770, оскільки модель вимагає 14 ГБ оперативної пам’яті GPU. Це є відповіддю на інструмент NVIDIA Chat with RTX, який дозволяє користувачам GeForce з графічними процесорами RTX запускати моделі PyTorch-LLM на своїх відеокартах.

Відмінність полягає в тому, що NVIDIA використовує INT4-квантовані версії моделей, щоб заощадити VRAM, в той час як Intel використовує більш точну FP16-версію. У блозі Intel представлені інструкції з налаштування Llama 2 inference з PyTorch (IPEX) на A770.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: