ШІ-фішки Samsung Galaxy стали доступні на будь-якому Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung дозволила ознайомитися з можливостями ІІ-функцій Galaxy AI на будь-якому смартфоні з операційними системами Android та iOS. Функцію додали спеціальний сайт виробника.

Сервіс компанії, що імітує оболонку One UI 6.1 називається Try Galaxy. Раніше, за його допомогою, користувачі iPhone могли оцінити на своїх пристроях можливості оболонки Samsung. У сервіс, який тепер є доступним і для Android, додали нові функції — тепер він дозволяє побачити, як працюють нейромережі компанії.

Як розповіли в Samsung, користувачі можуть вивчити «Синхронний переклад», «Чат-асистент», який допомагає переписуватись у месенджерах та соцмережах, «Асистент для нотаток», що допомагає структурувати текст та виправляти помилки. Також для тесту доступні “Фото-помічник” для “ідеальних знімків” і функція “Обвести і знайти” для пошуку даних у Google за допомогою жестів. Всі можливості демонструються за допомогою веб-програми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі інтерфейс Try Galaxy підтримує 20 мов, у тому числі російську. З моменту запуску в 2022 році програму випробували більше 18 млн разів. Завантажити його можна на Android-смартфонах з останньою версією Chrome, а також iPhone 7 та новіше з iOS 14 і вище.

Нові ШІ-фішки Samsung представила у січні. Вони доступні не тільки на новітніх смартфонах Galaxy S24, а й на більш старих гаджетах компанії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.