Samsung може представити Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Ring та багато іншого на липневому заході Unpacked

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Наступний захід Samsung Galaxy Unpacked може включати в себе анонс низки нових продуктів. Найімовірніше, бренд проведе захід у липні 2024 року, і зараз ми маємо уявлення про всі продукти, які можуть бути представлені в цей час. Отже, ось усі подробиці.

Реклама

За даними відомого інформатора TheGalox, південнокорейський технологічний гігант планує випустити моделі наступного покоління своїх існуючих лінійок продуктів, а також кілька абсолютно нових пристроїв. Схоже, що Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6 є головними зірками цієї події, але вони також з’являться разом із серіями Galaxy Buds 3 і Galaxy Watch 7.

Ще один помітний анонс – Galaxy Ring. Раніше повідомлялося, що цей носимий пристрій буде представлений у липні, тож останнє повідомлення в основному підтверджує ці чутки. Крім того, Ентоні написав у твіттері, що на майбутньому липневому Galaxy Unpacked компанія також може оголосити про нову послугу Samsung. Однак подробиць щодо цього поки що немає.

За інформацією джерела, під час цього заходу може бути анонсована серія Galaxy Tab S10 та гарнітура Galaxy XR, але це здається малоймовірним. Samsung відклала запуск гарнітури після випуску Apple Vision Pro, але чутки вказували на те, що анонс відбудеться у 2024 році. Іншими словами, пристрій може бути представлений наприкінці 2024 року, а реліз відбудеться наступного року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: