У мережу злили ще більше фото Nothing Phone (2a) напередодні анонсу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережу виклали нові докладні зображення Nothing Phone (2a), залишаючи мало простору для фантазії до офіційного анонсу.

Реклама

На них ми можемо побачити смартфон із прозорою задньою панеллю, крізь яку видно оновлене компонування внутрішніх елементів. Дизайн зберігає мінімалістичний стиль Nothing, але з більш плавними лініями і більш вираженим модулем камери.

Очікується, що Phone (2a) отримає 6.67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, чипсет Snapdragon 7 Gen 1, 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ внутрішнього накопичувача і акумулятор ємністю 4500 мАг.

Смартфон буде оснащений потрійною камерою з 50-мегапіксельним основним сенсором, 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельним макрооб’єктивом.

Зазначимо, що ціна новинки досі залишається невідомою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: