Стала відома європейська ціна моделі Honor Magic 6 Pro 5G 12GB + 512GB напередодні запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor має намір представити серію Honor Magic 6 у всьому світі на виставці Mobile World Congress (MWC) 2024 25 лютого, після дебюту в Китаї. Напередодні презентації на MWC інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) розкрив ціну на Honor Magic 6 Pro.

Зокрема, він поділився цінами на Honor Magic 6 Pro з 12 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам’яті. У своєму нещодавньому твіті Судханшу стверджує, що цей варіант буде коштувати 1299 євро і буде доступний у зеленому та чорному кольорах.

Очікується, що Honor Magic 6 Pro матиме ті ж характеристики, що і його китайська версія. Він оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 3 і працює під управлінням операційної системи MagicOS 8.0 на базі Android 14. Пристрій оснащений 6,8-дюймовим LTPO OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1280 x 2800 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, захищеним склом Jurhino.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливості камери включають потрійну тильну камеру з 50-Мп основним датчиком, 180-Мп перископічним телеоб’єктивом і 50-Мп надширококутним об’єктивом, доповнену 50-Мп фронтальною камерою.

Смартфон живиться від акумулятора ємністю 5600 мАг з підтримкою дротової швидкої зарядки потужністю 80 Вт, бездротової зарядки потужністю 66 Вт і функції зворотної зарядки.

До речі, компанія Honor розробила технологію відстеження руху очей на основі штучного інтелекту, яка дозволяє користувачам керувати своїми смартфонами і навіть двигуном і рухом автомобіля, просто дивлячись на екранні елементи керування. У понеділок, 26 лютого, о 17:00 за центральноєвропейським часом, Honor організовує панельну дискусію з GSMA та Qualcomm на MWC24, де розкриє більше деталей про цю технологію та інші свої ШІ-проєкти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.