Apple щосили працює над своїм першим складним iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі можна знайти безліч чуток, що стосуються майбутнього складного пристрою Apple (очевидно, складного iPhone). Їх достовірність ніяк перевірити не можна, а отже, як воно виявиться насправді, знає тільки сама компанія Apple.

Проте частенько чутки виявляються правдивими, тому повністю з рахунків їх списувати не можна. Власне, одна така чутка, яка нещодавно з’явилася в інтернеті, явно натякає на активну роботу Apple над своїм першим смартфоном, що складається. Згідно зі звітом корейського веб-сайту Alpha Biz, Apple займається не стільки вивченням, скільки реалізацією цієї запланованої ідеї.

Виходячи з цієї інформації, Apple сподівається випустити перші складні пристрої у вересні 2026 року. Підсумковий тираж повинен скласти значні 50 мільйонів одиниць, і тільки за перший рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для здійснення задуманого, Apple скористається допомогою ключового персоналу з команди Apple Vision Pro, відомого своїми передовими знаннями в галузі технологій. Завдяки такій співпраці, Apple розраховує вирішити деякі супутні питання, на кшталт проблем з довговічністю дисплея. Це здається логічним, оскільки команда Vision Pro не планує випускати будь-які продукти в найближчі півтора року.

Також згідно зі звітом, компанією Samsung було досягнуто певного прогресу в плані довговічності складних дисплеїв (за сертифікацією MIL-STD 810G). Це свідчить про те, що цей проєкт, з великою часткою ймовірності, буде втілено в реальність.

Найімовірнішим видається пристрій схожий на компактний iPad з 8-дюймовим дисплеєм, але тільки з можливістю розкладання. Це виглядає найбільш логічним, через потенційно більшу міцність пристрою через більш товсту конструкцію. Однак варіант, що являє собою складаний IPhone звичних розмірів, також виключати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.