Samsung Galaxy Z Fold 6 зміниться до невпізнання

Він стане дуже широким та майже квадратним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe розкрив деякі цікаві подробиці про майбутній складний флагман Samsung Galaxy Z Fold6, який, як очікується, буде анонсований наприкінці липня разом із розкладачем Galaxy Z Flip 6.
За даними джерела, на нас чекають наймасштабніші зміни в дизайні за останні роки. Зокрема, Ice Universe заявив, що Galaxy Z Fold6 отримає ширший зовнішній екран, ніж у попередніх смартфонах серії. При цьому форма пристрою і грані стануть плоскішими, як ZTE Nubia Z60 Ultra або Galaxy S24 Ultra.

Цілком можливо, що Galaxy Z Fold6 також запропонує титановий корпус. Однак особливих змін у камерах все ж таки чекати не варто. Джерела стверджують, що “фолд” навряд чи отримає сенсор на 200 Мп.

Очікується, що Samsung представить новий доладний флагман на заході Galaxy Unpacked наприкінці липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.