Неймовірні можливості Xiaomi 14 Ultra у портретній зйомці показали на фото

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Xiaomi 14 Ultra ззаду блок камери з 4 датчиками. Основний модуль 50-мегапіксельний. Це дюймовий сенсор Sony LYT-900 зі змінною апертурою до f/1,63. Також є 50-мегапіксельний телевік Sony IMX858 з апертурою f/1,8 і 3,2-кратним наближенням без втрати якості та 50-мегапіксельний “перископ” Sony IMX858 з апертурою f/2,6 з 5-кратним зумом з OIS. Четвертий датчик теж 50-мегапіксельний. Це ширик із кутом огляду 122°.

Реклама

Приклади портретних фото:

Апаратною основою Xiaomi 14 Ultra стане флагманська однокристальна система Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. У топовій конфігурації у смартфона буде 16 ГБ ОЗП і 1 ТБ ПЗП.

Прем’єра Xiaomi 14 Ultra запланована на 22 лютого 2024 року. Глобальну версію покажуть 25 лютого.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: