Живі фотографії Huawei Pocket 2 розкривають дизайн та варіанти кольорів майбутнього розкладного телефона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Huawei підтвердила, що вона представить розкладний телефон Pocket 2 вже 22 лютого в Китаї. Звіти стверджують, що він матиме той самий дизайн, що й попередні моделі під брендом Pocket. Також говорять, що пристрій вийде у фіолетовому, чорному та білому варіантах. Проте витіклі знімки, що з’явилися сьогодні, розкривають, що він може вийти у декількох інших варіантах кольорів.

Реклама

Технологічний блогер поділився живими знімками задніх панелей Huawei Pocket 2. Як видно, зображення свідчать, що пристрій також вийде у синьому та зеленому кольорах. Знімки показують, що задня панель має подвійні круглі вирізи, один для камерного модуля, а інший для вторинного дисплея.

Невідомо, чи ці задні панелі виготовлені зі скла. Звіти стверджують, що фіолетова версія Pocket 2 матиме задню сторону зі шкіри, тоді як чорні та білі варіанти можуть мати задню сторону зі скла. Кажуть, що пристрій також вийде в спеціальному варіанті з брендуванням “Art”.

Інформації про характеристики Pocket 2 доволі мало. Немає інформації про розмір дисплея та конфігурацію камери пристрою. Кажуть, що він буде використовувати чипсет Kirin 9000S та батарею на 4 520 мАг зі швидкою зарядкою на 66 Вт.

Пристрій буде оснащений 12 ГБ ОЗП, 512 ГБ пам’яті та операційною системою Harmony OS 4. Щодо конструкції, пристрій матиме водонепроникний корпус з боковим сканером відбитків пальців. Кажуть, що він також підтримуватиме обмін повідомленнями через супутникове з’єднання.

Huawei також підтвердила, що вона презентує Bluetooth-наушники Freelace Pro 2 разом з Pocket 2 22 лютого. Проте докладної інформації про пристрій зараз мало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоWeibo

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: