Офіційний запуск розкладного телефона Huawei Pocket 2 відбудеться 22 лютого

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цього четверга Huawei запускає Pocket 2, про що компанія повідомила на своєму профілі в Weibo. Дата не випадкова – версія під номером два з двома колами з’являється на ринку 22-го числа 2-го місяця. На жаль, він не припадає на вівторок, інакше скоромовка була б повною.

Реклама

Офіційний тизер практично підтвердив правдивість витоку рендерів розкладушки – одне коло для камер, а друге для зовнішнього дисплея. Поява новинки відбулася трохи раніше, ніж очікувалося, оскільки деякі чутки припускали, що Pocket 2 з’явиться разом з флагманами P70.

Щодо специфікацій, ми майже нічого не знаємо про новий телефон. Ми можемо очікувати чипсет Kirin 9000S, який Huawei використовує у всіх своїх преміальних пристроях, HarmonyOS 4.0 з коробки та більшу ємність акумулятора. Сподіваємося, що компанія розкаже більше деталей протягом трьох днів, що передують події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: