Офіційний запуск розкладного телефона Huawei Pocket 2 відбудеться 22 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього четверга Huawei запускає Pocket 2, про що компанія повідомила на своєму профілі в Weibo. Дата не випадкова – версія під номером два з двома колами з’являється на ринку 22-го числа 2-го місяця. На жаль, він не припадає на вівторок, інакше скоромовка була б повною.

Офіційний тизер практично підтвердив правдивість витоку рендерів розкладушки – одне коло для камер, а друге для зовнішнього дисплея. Поява новинки відбулася трохи раніше, ніж очікувалося, оскільки деякі чутки припускали, що Pocket 2 з’явиться разом з флагманами P70.

Щодо специфікацій, ми майже нічого не знаємо про новий телефон. Ми можемо очікувати чипсет Kirin 9000S, який Huawei використовує у всіх своїх преміальних пристроях, HarmonyOS 4.0 з коробки та більшу ємність акумулятора. Сподіваємося, що компанія розкаже більше деталей протягом трьох днів, що передують події.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.