Xiaomi починає випуск HyperOS для більшої кількості пристроїв

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi поширює своє оновлення HyperOS на більшу кількість пристроїв. Тепер Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 11 Lite 5G NE отримують довгоочікуване оновлення HyperOS.

Реклама

Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 11 Lite 5G NE – одні з найпопулярніших моделей у лінійці компанії. Ці пристрої оснащені найкращими SOC свого часу. Тепер Xiaomi почала випускати оновлення HyperOS на базі Android 14 для цих двох смартфонів.

Слід зазначити, що для 11 Lite 5G NE це стане останнім великим оновленням, далі він отримуватиме лише патчі безпеки. Xiaomi 12 Pro, ймовірно, отримає ще одне велике оновлення ПЗ.

Номери збірок оновлень HyperOS: OS1.0.1.0.ULBMIXM і OS1.0.1.0.UKOCNXM. Xiaomi 12 Pro отримує це оновлення для глобального ринку, а Xiaomi 11 Lite 5G NE – для китайського, і очікується, що ця модель скоро отримає HyperOS на всіх інших ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: