В Android 15 може з’явитися простий режим для користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google планує впровадити в смартфони на базі Android 15 режим “попередніх налаштувань”, щоб спростити роботу з ними для користувачів без технічної освіти або з проблемами зору. Такий режим уже з’явився в бета-версії QPR3 для Android 14, і він особливо простий і зручний для користувачів, які не володіють технічними навичками роботи з інтерфейсом смартфона.

Смартфони на базі Android пропонують безліч налаштувань та інструментів, які можуть здатися заплутаними для деяких людей. Однак цей режим спрощуватиме використання всіх цих можливостей. Він автоматично налаштовує значки, текст і навігацію, покращуючи читабельність користувальницького інтерфейсу і полегшуючи навігацію.

Хоча цей режим було виявлено в бета-версії Android 14 QPR3, найімовірніше, він не стане доступним для всіх користувачів до випуску Android 15, оскільки він все ще перебуває на ранній стадії розробки. Однак варто зазначити, що подібні функції вже доступні в сторонніх додатках для Android. Основною відмінністю буде те, що Android 15 надасть цю можливість на всіх пристроях під управлінням Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.