Xiaomi Civi 4 зі Snapdragon 8 Gen 3 та 16 ГБ оперативної пам’яті засвітився в GeekBench: які результати він показав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель Xiaomi Civi 4 може бути анонсована найближчим часом. Пристрій нещодавно був помічений у витоку, а тепер, завдяки тестуванню в бенчмарку, стали відомі деякі його ключові характеристики. Отже, ось всі подробиці.

Довгоочікуваний Civi 4 від китайського технологічного гіганта щойно був помічений на платформі GeekBench. Він відвідав бенчмаркінг-платформу з номером моделі 24031PN0DC. Дивлячись на лістинг, ми бачимо, що пристрій оснащений SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Цей чипсет працює в парі з 16 ГБ оперативної пам’яті, а це означає, що принаймні один варіант зберігання даних включає в себе великий обсяг пам’яті.

Civi 4 також може бути оснащений чипсетом MediaTek Dimensity 8300 Ultra, але наразі це також лише чутки. У списку також зазначено, що пристрій буде працювати на ОС Android 14 з коробки. З такими характеристиками смартфон набрав 2140 балів в одноядерних тестах і 6848 балів в багатоядерних тестах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У попередньому звіті від користувачів Weibo був натяк на деякі характеристики Xiaomi Civi 4 і терміни його запуску. Очікується, що він буде анонсований приблизно в травні 2024 року. Іншими словами, Civi 4 вийде на ринок в тому ж місяці, що і його попередник. Смартфон може мати вигнутий дисплей з роздільною здатністю 1,5K на передній панелі, потрійну камеру на задній панелі та метарамку. Майте на увазі, що це все ще лише чутки, тому поки сприймайте цю новину з дрібкою солі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.