П’ять найкращих смартфонів у різних цінових категоріях на початок 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2024 році на ринку представлено безліч гідних смартфонів. Називаємо найцікавіші у різних цінових категоріях. І найкращим із найкращих у лютому 2024-го є:

1. Суперфлагман: Samsung Galaxy S24 Ultra

Тим, хто не обмежений у бюджеті, слід розглянути новий топовий Samsung Galaxy S24 Ultra. Це найдосконаліший Android’смартфон від Samsung 2024 року випуску.

Крім швидкого процесора, дивовижного плоского дисплея і видатної камери з відмінним зумом, Galaxy S24 Ultra “хвастається” по-справжньому корисними ІІ-функціями, корпусом з титановими рамками та висувним стілусом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Альтернатива из мира iOS: iPhone 15 Pro Max.

2. Subflagman: Nothing Phone (2)

За свої гроші це одна з найцікавіших моделей на ринку. Гаджет приваблює потужним процесором, вкрай незвичайним дизайном із підсвічуванням, гарним екраном, гідною автономністю.

  • Альтернатива из мира iOS: iPhone 13.

3. Середньобюджетник: POCO X6 Pro

POCO X6 Pro є одним із найбільш продуктивних смартфонів у своїй ціновій категорії. Пристрій підходить для ігор, швидко працює в робочих додатках, радує яскравим екраном із насиченим зображенням. Але камера у X6 Pro не видатна.

  • Альтернатива из мира iOS: iPhone SE 3.

4. Бюджетник: Redmi Note 13

Розумний варіант за власний кошт. Сучасний недорогий смартфон, досить швидкий, має великий об’єм ОЗУ і ПЗУ і має гідну камеру.

  • Альтернатива зі світу iOS : відсутня.

5. Доступний: Remdi 13C

Це недорога модель із простим залізом. Але за свої гроші смартфон пропонує досить багато – великий практичний екран, гарний рівень автономності, непогану камеру, яка добре знімає вдень.

  • Альтернатива зі світу iOS : відсутня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.