Характеристики та деталі дизайну європейської версії Xiaomi 14 Ultra розкрито перед випуском

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi планує презентувати свій новий смартфон Xiaomi 14 Ultra на виставці MWC в поточному році. Згідно з останніми витоками від “WinFuture”, пристрій отримає кілька значущих оновлень. Дизайн смартфона відрізнятиметься плоскою задньою панеллю і плоским дисплеєм спереду.

Екран буде представлений 6,73-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю 3200×1440, частотою оновлення 120 Гц, підтримкою HDR10+ і яскравістю. Ймовірно, для європейського ринку будуть доступні тільки чорно-білі моделі з алюмінієвими рамками, а не з титановою, як стверджувалося раніше. Повідомляється, що вага пристрою при цьому складе менше 220 г.

Однією з ключових особливостей Xiaomi 14 Ultra стане його система камер. Згідно з даними, смартфон матиме чотири камери на 50 мегапікселів з різними об’єктивами і зумом. Головна камера з сенсором 1 дюйм матиме діафрагму f/1,6 і хорошу чутливість до світла. Вельми вражаючими також будуть можливості відеозйомки. Підтримка 8K відео зі швидкістю 24 кадри за секунду, 4K відео зі швидкістю 60 кадрів за секунду та сповільнене відео з роздільною здатністю 1080p зі швидкістю 1920 кадрів за секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші характеристики Xiaomi 14 Ultra включають процесор Snapdragon 8 Gen 3, 16 ГБ ОЗП і 512 ГБ вбудованої пам’яті. Також пристрій буде оснащено акумулятором на 5300 мА*год із підтримкою швидкої зарядки. Інші функції містять технології Wi-Fi, Bluetooth, NFC і захист від води і пилу IP68. Ціна Xiaomi 14 Ultra у Франції складе 1499 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.