Опубліковано перше зображення Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Note 9 з великою часткою ймовірності буде виглядати точно так само, як і модель актуального покоління. На це вказує рендер, що підтверджує зовнішність майбутнього смартфона, який був опублікований іменитим інсайдером з ніком Ice Universe на своїй сторінці в Twitter.

За словами Ice Universe, в цьому році Samsung вирішила обійтися без переосмислення лінійки флагманських смартфонів, приділивши більше уваги доступним моделям. Galaxy Note 9, як і Galaxy S9, отримає в основному «залізний» апгрейд, тоді як його зовнішність залишиться практично без змін.

1note9. @ 1500.jpg (44 KB)

Найімовірніше, Samsung Electronics «упакує» Galaxy Note 9 в корпус з міцнішого і товстішого скла для підвищення його ударостійкості, зробивши його трохи вже і коротше – для більшої зручності в руці. Аналогічним чином виробник зробив з Galaxy S9 і Galaxy S9 +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з даними синтетичних тестів, Galaxy Note 9 буде одним з найпродуктивніших рішень в своєму класі. Смартфон укомплектують процесором Snapdragon 845 або Exynos 9815 в залежності від регіону поставок, 8 ГБ оперативної пам’яті і подвійною камерою з функцією Live Photo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.