Розробник Google назвав дату, коли вийде Android 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google трохи відстає від графіка випуску першої попередньої версії Android 15 для розробників.

У коментарях розробника Google до проєкту Android йдеться, що перша попередня версія для розробників з’явиться 15 лютого. Хоча це не офіційне підтвердження, але здається досить імовірним. Все-таки, попередня пасхалка в Android вказувала на те, що Android 15 вже на підході, а перша попередня версія Android 14 вийшла 8 лютого минулого року. Тож настав час для першої бета-версії наступної версії ОС Android для розробників.

Завантажити першу попередню версію Android 15 Developer Preview зможуть тільки пристрої Pixel. Згідно з політикою оновлень Google, нову ОС отримають пристрої Pixel 6 і новіше. З огляду на те, що ця версія буде орієнтована на розробників, вона, ймовірно, буде нестабільною і міститиме помилки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви не хочете морочитися з цим, варто почекати виходу першої публічної бета-версії, яка очікується у квітні, або дочекатися фінальної версії, що є найбільш розумним рішенням, якщо ви не любитель помилок або не хочете ризикувати зламаною функціональністю.

Чутки кажуть, що Android 15 принесе з собою нові функції, включно з віджетами на екрані блокування, повною інформацією про стан батареї та повноекранними додатками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.