Перше оновлення ПЗ для Samsung Galaxy S24 стане доступним 22 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Первісне оновлення програмного забезпечення для серії Galaxy S24 було довгоочікуваним відтоді, як флагманська серія стала доступною для покупки. Samsung, однак, відклала офіційний анонс оновлення і пов’язаних з ним модифікацій для S24, S24+ і S24 Ultra.

На жаль, Samsung не вказала остаточну дату випуску, але вказала, що оновлення буде запущено в лютому. Схоже, що завантаження оновлення через мережу може стати доступним з 22 лютого, що було підтверджено Samsung у листуванні з 9to5Google. З огляду на поетапний характер цих оновлень, користувачі на певних ринках можуть зіткнутися із затримками до кінця лютого або початку березня, перш ніж оновлення стане доступним у їхніх країнах.

Як повідомила Samsung, у першому оновленні для серії Galaxy S24 в налаштуваннях дисплея з’явиться повзунок “Яскравість”, що дає змогу користувачам налаштовувати яскравість екрана відповідно до своїх уподобань. Спочатку яскравий профіль відображає тьмяність природного профілю, пропонуючи виключно регулювання балансу білого для отримання холоднішого або теплішого візуального ефекту. Крім того, оновлення міститиме різноманітні вдосконалення функціональних можливостей камери, включно з можливостями масштабування, портретним режимом, нічною зйомкою і відеозйомкою із задньої камери. На жаль, Samsung не надала конкретних подробиць про характер цих поліпшень камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.