Новий флагман Xiaomi отримає нову назву

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, чутки про прийдешній флагманський смартфон Xiaomi помилялися в одному – замість очікуваного Mi 7 вийде відразу Mi 8. Новинку вирішили назвати на честь 8-річчя компанії, яке відзначалося в квітні.

Напередодні з’явилася інформація, що разом з Xiaomi Mi 7 покажуть лімітоване видання флагмана до дня народження «маленького рису». Пізніше китайський інсайдер під ніком Mocha RQ заявив, що ніякого Mi 7 не буде. Можливо, пропуск однієї цифри також пов’язаний з великими змінами в смартфоні. Так, наприклад, новому флагману приписують 3D-сканер особи в стилі Face ID у iPhone X . Зараз в Android-смартфонах функція розблокування по обличчю використовує звичайну камеру, тому її можна обдурити за допомогою фотографії особи, а в темряві система працює зовсім погано.

Як очікується, Xiaomi Mi 8 отримає 6-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19: 9 і «монобровою». Судячи з шпигунським фото , внизу залишиться невелике підборіддя (бо позбутися його занадто дорого ). Усередині встановлений топовий восьмиядерний чіпсет Snapdragon 845 з графікою Adreno 540, оперативної пам’яті 6/8 гігабайт, а вбудованої – 64/128 гігабайт. З чуток, ціни будуть починатися з $ 440 за базову конфігурацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер підтвердив реліз Xiaomi Mi 8 в кінці цього місяця. Можливо, презентація пройде 23 травня .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.