Власники Samsung Galaxy S24 зіткнулися з неприємними дефектами екрана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новітня лінійка смартфонів Samsung Galaxy S24, яка була представлена лише кілька тижнів тому і вже встигла зарекомендувати себе як “флагман серед флагманів Android”, зіткнулася з серйозними проблемами.

Користувачі почали скаржитися на якість дисплея одразу після покупки, зазначаючи, що зображення здається вицвілим.

Компанія Samsung спочатку відстоювала свою позицію, заявляючи, що екран має мати саме такий вигляд, але незабаром обіцяла випустити оновлення з “повзунком яскравості” для вирішення цієї проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак на цьому неприємності не закінчилися. Як виявили користувачі на Reddit, екран телефона може набувати зернистої текстури або показувати неприємні горизонтальні смуги, особливо на темних або сірих фонах при слабкому освітленні.

Ця проблема, за словами користувачів, не спостерігалася на пристроях з меншою роздільною здатністю екрана попередніх поколінь.

Незважаючи на те, що ці недоліки не заважають використанню пристрою, вони викликають занепокоєння, з огляду на вартість смартфона в $1300.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.