Редакція Engadget назвала 5 найкращих смартфонів на Android на початок 2024 року

У список найцікавіших Android'фонів потрапили не тільки флагмани.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першим згадано топовий Google Pixel 8 Pro. Це флагманський смартфон зі швидкою SoC, крутою камерою, ШІ на борту і неперевершеними алгоритмами постобробки знімків. Крім того, у нього преміальний дизайн, яскравий екран і актуальним він залишатиметься ще довгий час.

Другий у топі – OnePlus 12, ще один флагман. У нього надшвидкий процесор Snapdragon 8 Gen 3, ємна батарея на 5400 мА*год зі швидкою зарядкою, величезний і яскравий 6,82-дюймовий AMOLED-дисплей і дивовижна камера з налаштуванням від іменитої фірми Hasselblad.

У топ також увірвався компактний Google Pixel 7a, середньобюджетний смартфон з гідним чипом і 6,1-дюймовим OLED’ом. Гаджет добре захищений і є гідним камерофоном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним із найкращих Android’фонів також визнано Samsung Galaxy S24 Ultra. У нього найбільш просунуті в галузі ШІ-функції та збалансоване залізо.

Замикає топ-5 Samsung Galaxy Z Fold5, флагманська розкладачка з 7,6-дюймовим (у розкритому вигляді) дисплеєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.